Midlife Kvinder er ledere

Hvad er det ved filmen “What Women Want” fra 1997, der har ændret vores tankegang som midaldrende kvinder. Er det de midaldrende kvinders personlige og kollektive liv op-og nedture, der har formet vores forventninger til os selv og hinanden?

For mig begyndte tingene ikke som forventet. I mit første år som iværksætter oplevede jeg en krise, der hjalp mig med at sortere mig ud. Min helbredelse var en gave, der tillod mig at stole på mine egne evner, som hjalp mig med at finde min guddommelige vej. Min rejse er fantastisk i sin succes og fiaskoer. Jeg føler, at jeg aldrig holde op med at lære og vokse. Du kan tænke på spontanitet, visdom, bevidsthed, kreativitet og meget mere. Jeg er en af de mest lykkelige kvinder, jeg kender. Jeg har set mit ansigt og energi udstråle ud, og det har resulteret i perfekt lykke og glæde for andre.

Dette vibrationelle billede af mig blev skabt ikke kun naturligt, men også med vilje, så jeg kan leve et liv fuld af nåde og lykke. Alt sammen til gavn for den kollektive vibrationelle bevidsthed, skaber jeg det samme.

Erfaringer, der bliver bedt om os kommer hurtigere fra “weakerarchy” end de mænd, der administrerer hævn for at berige deres overskud. – Opsluger vores sind i samme kynisme og kontrol, som vi blev undervist som børn. Hvem bliver vi kaldt? Det 21. århundredes nye krigerkriger og nødberedskabsperiodens kriger. Dette er en tid med “Boomerang vold”. Dette er en tid, hvor der ikke vil være nogen fred, indtil vi ændre den måde, vi er “brugt”, og i hvilken farve vi vælger.

Selv om det meste af energien i vores miljø er lort ind i os, det er normalt. Noget af det kommer fra folk med lignende energiniveauer og frekvenser til din som familie, venner og naboer. tendens til at blive udslettet i dine vilkår, efter deres mening, og i dine vilkår. Det er en god ting for dem, fordi det betyder, at de lærer af de erfaringer, du underviser på en ny måde. Det kaldes en aftale eller et løfte om ikke at være som dem, men det betyder, at du nu er nødt til at tage ansvar for det, forsvare det, og blive den heroiske, hæderlige kriger du virkelig er. JEG VED…

Hvad har du ellers brug for at vide? (Jeg har ikke engang færdig endnu.

Hvis du er iværksætter, vil jeg meget gerne have, at du starter en ny klasse. Der er mange navne. Giv mig et opkald, eller send mig en e-mail, og jeg vil give dig en med det samme! );-)

Dette er en anden vigtig del af mit arbejde. Jeg tror, vi kan, som kvinder, gøre det bedre. Det handler ikke om at “skulle være anderledes.”. Det handler om at indse, hvem vi er, og være i stand til at strække os til at gøre mere. Vi var der ikke endnu. Det handler ikke om “karakterer”. Det handler om at være bedre til det, jeg laver. Kærlighed og tilføje flow fra vores hjerter gennem vores sjæle, så det flyder gennem os. Det er en “can-do” holdning. Som jeg skriver dette, er alle mine kasser pakket ud. Du kan se billederne ovenfor. Jeg er også udpakning kasser, som jeg ikke har pakket ud i de sidste 18 måneder. De fleste af de ting er ting, jeg har ejet i 30 år. Jeg pakker også kasser ud, der indeholder klasser fra tre skoler, som jeg har undervist i klasser på gennem årene.

Jeg er ikke opmærksom på de tyve overtrædelser af tillid, jeg har lidt i løbet af de sidste to år. Det er de ting, der inspirerede mig til at foretage en ændring i mit liv og se skønheden i verden. Det er så smukt, at når jeg ser tilbage på min barndom køkken, kan jeg se den boks, der indeholder min bedstemors opskrift på nyt liv og kærlighed. Jeg øver mig også på denfiguredott godzilla test – denne gang med kærlighed.

Skriv kommentar