Lær at master guitar – Det er de erfaringer, du skal bruge

Online lektioner er tilgængelige for guitar, så du kan vælge den, der passer dig bedst. Videoer online, der lærer dig, hvordan du spiller enkle sange, kan findes. De fleste af disse videoer kan downloades gratis. Lad os tale om at lære af videoer, der er gratis. Misforstå mig ikke. Disse er gratis, fordi de er gratis. Du skal ikke betale for noget, der er beregnet til at lære dig. Selv de gratis, bør du ikke betale for dem. Jeg købte en til at teste det ud og se om det var det rigtige for mig. Dette blev mere tydeligt, da jeg blev mere fortrolig med det.

En søgemaskine, der er fokuseret på in-in guitar lektioner og downloads er, hvad du har brug for, hvis du ønsker at lære online. En generel søgemaskine er ikke den bedste. En søgemaskine, der er specialiseret i et bestemt område er bedst. Du kan indtaste dine søgeord og få tusinder til tusindvis af resultater.

Du skal først betale for online lektioner i guitar. Det er noget, du måske ikke har tænkt over. De kan tage lidt tid at downloade, så de muligvis ikke er tilgængelige med det samme. Det er vigtigt at være opmærksom på, at disse diagrammer er tilgængelige. Har du virkelig brug for at betale en anden gang for at få et diagram? Du kan ikke, men besværet med at sætte dig op til at købe noget på et diagram kan være en betydelig en, som mange mennesker overser.

Diagrammet skal ses som noget, du kan bruge, ikke noget, du er nødt til at holde styr på. Diagrammet viser dig de musikalske noter samt tabulaturen, der forklarer, hvordan du spiller dem. Tabulatur, også kaldet faner, fortæller dig, hvilken note du skal spille med hver streng. Der er tusindvis af sange, der kun bruger åbne akkorder. Du behøver ikke at kende navnet på akkorden for at bruge den.

Når du har en grundlæggende forståelse af emnet, kan du vælge de sange, du ønsker at lære af den medfølgende liste. Der er ingen tegn på, at de tilbyder de nyeste sange. De har kun ældre sange. Der var ingen tegn på, at en filmstjerne tilmeldte sig. Der kan søges i diagrammet efter alfabetbogstav, hvorefter du vælger det bogstav, du vil bruge.

Lad mig give et eksempel. Dette diagram har 5 kolonner. Hver kolonne har et tal øverst, der angiver, hvilket tal det er. Symbolet “0” er en åben akkord. Det har ikke nogen numre på toppen. Men et “2” er en standard akkord. I dette diagram vises “C” i anden række. Dette ville være en akkord C. Du kan også se Lejligheder (FAS), Sharps (STR) og Taster.

Det giver mening for mig. Lad mig nu forklare et par ting for begyndere eller veteraner.

1. Nemme akkorder. En liste over grundlæggende eller nemme akkorder er den første ting, du vil se på ethvert diagram, der viser akkorder. Nogle akkorder er lettere at spille end andre. Disse grundlæggende akkorder omfatter C, D, E og Am, Em, Em og G. De er grundlaget for de fleste sange. Disse akkorder vil blive brugt i både omkvædet og vers af sange.

2. Intervaller. Intervaller bruges til at fremhæve eller markere akkordernes toner. Dette er en anden færdighed, du straks kan lære. Der er to tal på et diagram, der viser akkorder. Tallet øverst er det laveste tal, mens tallet nederst er det højeste. Dette betyder blot, at den højere tone vil være den nederste, der går ind fra venstre til højre. Disse noter vil være de samme, hvis du ser et “1” på den nederste linje og et ‘0’ på den øverste linje. Disse noter er muligvis ikke de samme, hvis du ser et “2” på den nederste linje og et ‘0’ på den øverste linje. Selv om jeg ikke anbefale, at du lærer dem, mærke til, hvordan “1”, “0” linjer er på nøjagtig samme sted. Akkorder udføres ofte på samme måde.

3. Tæller. Det er to forskellige begreber.

Skriv kommentar