Usikret personligt lån

Kun ved at gennemgå låneaftalen, når den er godkendt til lånet, kan du undgå fremtidige overraskelser. Når pengene er på din konto, vil banken foretage regelmæssige betalinger som beskrevet i låneaftalen, indtil pengene er nødvendige, og du er i stand til at foretage de nødvendige betalinger.

Husk, at en usikret personligt lån er en høj risiko for banken, så lånebeløbet kan i første omgang være højere, end du tror. Hvis du tjekker ind på lånebeløbet og kan betale omkostningerne ved den højere rente, kan du betale mere, end du havde forventet. Hvis tallet viser sig at være lavere, står du stadig over for en højere månedlig betaling. Dette vil afhænge af det beløb, du har råd til at betale hver måned, når du har din lønseddel.

Renten er højere end et sikret personligt lån, fordi banken opkræver ekstra gebyrer for at dække tab, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Ofte opkræver nogle banker et gebyr for at indløse det personlige lån. Du bør kontrollere størrelsen af gebyrer og tid til tilbagebetaling for at se, hvilken mulighed der giver dig de mest gunstige vilkår. Ved at indgå en låneaftale, vedligeholder du titlen på din bankkonto, indtil lånet er tilbagebetalt.

Du er ansvarlig for at tilbagebetale lånet, selvom du midlertidigt ikke er i stand til at arbejde, så du ikke opkræver renter eller nogen tilbagebetaling. Når du låner penge fra en bank eller et finansieringsselskab, kan du miste det personlige lånebeløb, hvis du ikke er i stand til at foretage betalinger i tide, eller hvis du foretager betalinger i henhold til låneaftalens vilkår, kan du miste din rente. Omkring to procent af lånebeløbet opkræves årligt som et gebyr for privilegiet at indsamle disse penge. Hvis mere end to procent af lånet er avanceret, vil kunden blive opkrævet et hundrede og femogtyve dollars. Hvis du betaler mere end to procent af de lånte penge tilbage, vil du blive opkrævet 93 dollars hver hundrede og tyve fem dollars, og de resterende penge vil blive opkrævet mindst én procent af det samlede lånte beløb.

Før du beslutter dig for at tage et lån, skal du sørge for at tage sig tid til at studere og sammenligne dine muligheder. Uanset om en usikret personligt lån baseret på Line of Credit eller en sikret kreditlinje med et realkreditlån, er du nødt til at træffe den rigtige beslutning for dig, der er i overensstemmelse med, hvad der er bedst for dig og din familie.

Skriv kommentar