Sådan bliver du sælger

Jeg mødte min kommende chef, og blev en ven seks måneder før jeg dimitterede college. Vi arbejdede i samme hotelreservationsagentfirma. Som hvert år så flere hoteller, moteller, seng og bade åbne deres døre, steg vores timer fra 10 til 12. Da vi kiggede på de andre medlemmer af vores kontor, indså vi, at mange af os var graduate revisorer. Vi var alle kandidater, og jeg kunne ikke lade være med at spekulere på, hvad mine næste skridt ville være. Min skæbne var venlig, og jeg fandt en stilling som en kandidat salgschef på et stort selskab. Seks måneder før jeg ankom, havde en af vores konkurrenter åbnet en graduate salgsposition. Et par af deres analytikere stillede også spørgsmål om, hvordan man kommer ind i salgsbranchen. Jeg blev chokeret, da jeg besluttede at tale op og sige, at jeg ønskede at sælge biler. “Er du seriøs Des?” Des, du har evnen til at være seriøs omkring dit liv. Og så besluttede jeg at opgive min uddannelse og forfølge en karriere, der arbejder i bilindustrien.

Det var en nem beslutning. Jeg interviewede inden for seks måneder. Otte ud af ti af de ti ansøgere blev ansat. Før jeg forlade mit job, jeg interviewet med Force Motors, BMW, Force Motors, og tornado advarsler (ja! tornado advarsler). Jeg lærte på mit job og elskede at lære nye færdigheder. Jeg var i stand til at lave seks-tal uden studielån og en stor arbejdende mand og kone.

Men jeg siger ikke, at college ikke er et godt valg. Men jeg siger, at studere er mere end blot en investering. Du skal lære som individ og forstå tingenes virke. Du kan ikke være en maskine, og du kan ikke rettes. Husk, hvis en bil er dit hjerte, så er du en bil. Dit ego er det vigtigste ved dig som person. Er der en passion for dig?

En bil er en manipuleret ting, der kan køre 10.000 miles om året. En bil er bygget fra bunden og tager omkring 25.000 timer. Du kan lægge væk computeren og alle de tilbud af chokolade, samt de nye gadgets og gasmålere. Hvor mange af de 5.000.000 amerikanske biler, der er på vej i dag er originaler? Hvor mange biler er blevet solgt en million gange mere?

En bil er en ordre taget fra fabrikken, der sælges af en forhandler. Sælgeren bor i køretøjet og har meget begrænset interaktion med kunderne. Forhandleraftalen skal yde kundeservice. Faktisk har de fleste forhandlere ikke haft en kundeservicerepræsentant i årevis. De har dygtige, kvalificerede medarbejdere, der elsker de biler, de repræsenterer.

Dette kunne være det rigtige sted for dig at starte. Du kan hjælpe din arbejdsgiver ved at få din fod foran døren og bevise, at du er et godt match. Jeg forstod, at jeg havde taget min uddannelse med mig. Jeg var taknemmelig for det.

Jeg blev tilbudt stillingen lige i starten af min karriere. Ja, jeg var begejstret for det her. Så spurgte skrivebordsfyren mig, om mit afgangspapir var på samme papir. Ja! Jeg indså, at han testede os! Iacusically accepteret efter nogle lokke.

Jeg dimitterede. Jeg blev bedt om at skrive “affleon skranken” papirarbejde. Jeg gjorde og blev kompenseret $ 300. Min søn blev undfanget i april. Det er fire år siden. Jeg arbejder i øjeblikket på en McDonald’s Similitation, La. Jeg har ingen sygeforsikring. Jeg har nok benzinpenge og 300 dollars til reparationer for at få bilen op til New Orleans. Jeg er stadig i god stand, men jeg ville ikke have været i stand til at se ham, da jeg var på grunden.

Jeg har endnu ikke hørt fra chefen om min seneste opgave. Jeg håber, at det var en af de bedre opgaver, de har sendt mig. Da min kone var hjemme i to måneder shopping til jul, begyndte jeg at tænke over dette. En af hendes medarbejdere er fra firmaet, så vi kunne mødes i cafeteriet. Gæt hvem der kom ind næste dag?

Skriv kommentar