3 Naturmedicin om hvordan man kan slippe ar fra Solen

Ar fra solforbrændinger er pinlige. Ar fra solen er almindelige. Derfor er det vigtigt at finde en måde at fjerne ar fra solen.

Her er nogle naturlige og kosmetiske måder at slippe af med uinteressante ar på huden. Nogle af punkterne i denne artikel kan overraske dig. Men de har vist sig at virke. Alt det krævede var de rigtige ingredienser, der blandes i de rigtige mængder.

1. Citronsaft

Citronsaft, en naturlig eksfoliel, kan fjerne eventuelle solforbrændinger. Citronsyre, som findes i citroner, gør dette muligt. Citronsyre er en alfa hydroxy syrer, der hjælper afsløre porer og samtidig fjerne hudceller.

Det er nemt at bruge: Du skal blot anvende nogle citronsaft til dit ansigt, massage forsigtigt, og derefter skylles af. Fortsæt, indtil du bemærker et fald i ardannelse. Det vil normalt ikke arbejde inden for en eller to dage.

2. Aloe Vera

Vi har alle hørt om de helbredende egenskaber, som Aloe vera har til behandling af forbrændinger og sår. Det bruges til at reducere rynker, og andre tegn på skader på huden. På grund af sine mange fordele ved behandling af hudproblemer findes ekstrakterne fra aloe Vera blade ofte i helsekostbutikker. Det har antiseptiske egenskaber, antimikrobielle kvaliteter og antioxidantegenskaber.

Det kan bruges som et dække for at skjule ar, hvilket gør dem mindre synlige og mindre mærkbare. Det virker dog ikke altid. Nogle undersøgelser har imidlertid vist, at det kan være mere effektivt, når det bruges på lavere niveauer. Da det giver højere strålingsbeskyttelse, vil klinisk bestrålede patienter være endnu mere tilbøjelige til at drage fordel af dets anvendelse.

3. Olivenolie

Olivenolie bruges ofte i olivenolie ansigtsrensere. Det er kendt for sine antioxidant- og anti-oxidantegenskaber. Du kan enten bruge det som det er eller blande det med vand for at gøre olien mindre løbende. Du kan kombinere det med andre sæbe for at fjerne hudproblemer.

Olivenolie ansigtsrens kan gøres ved at opvarme nogle olivenolie i gryder eller potter. Når den er kogt, tilsæt olien til en elektrisk mixer og rør. I en skål, kombinere honning, kokos eller jojoba smør med det varme vand. Denne blanding er fantastisk til behandling af acne og andre hudproblemer.

4. Havregryn

Havregryn er en fantastisk mulighed for at undgå tør hud. Det er kendt for sine eksfolierende egenskaber. Det er kendt for at beskytte hudens øverste lag og forhindre tab af døde hudceller. Du kan gøre det ved at blande havregryn med vand. Pastaen kan påføres din hud, eller du kan børste den på huden i en cirkulær bevægelse.

Dette er en anden hemmelighed til smuk hud. For at fjerne enhver oprustning på din hud, kan du bruge dem som en facial scrubber.

Sund og smuk hud kræver ikke, at du bruger for meget. Alt du behøver er at være mere opmærksom på, hvordan du behandler din hud. Udsættelse for solen kan føre til hudskader.

Ud over at eksfoliere din hud en gang om ugen, kan du også bruge en naturlig fugtighedscreme til at give din hud en glødende glød. Enhver økologisk honning er en god naturlig fugtighedscreme. Kombiner det med havregryn og kokosolie for at skabe en fugtighedscreme. Denne blanding skal efterlades på huden i ca. 20 minutter. Vask det derefter af med varmt rindende vand. Ruder er kunsten at glide jævnt hen over huden for at skabe en strålende, glat overflade.

Der er mange naturlige produkter til hud, der kan bruges, og de er blevet testet for at være effektive. Du kan bruge solcreme produkter, der beskytter dig mod de skadelige virkninger af solen. Beskyt kun din hud, når du forlader huset.

For at være mere præcis skal du beskytte din hud mod UVA-stråler mod sollys. Disse er ansvarlige for dannelsen og misfarvningen af hudpigmenter kaldet “alderspletter”.

Skriv kommentar